Shërbimet

Pagesa

Pagesë Gjobash, OSHEE, Union Bank, Faturat e Ujit,Rimbushje Elektronike ,Pagesa TV dhe Internet

Biletari & Turizëm

Avion, Autobus, Traget

Këmbim Valutor

Pagesa

>> Faturat e Ujësjellësit
Tiranë,Lushnje,Durrës,Berat
Vau Dejës,Kavajë,Krujë
Korçë,Mat,Elbasan,Roskovec

>> Faturat e Dritave

Bileta

>> Bileta Avioni

>> Bileta Trageti

>> Bileta Autobusi

Pagesë Gjobash

>> Gjobat e Policisë Rrugore

>> Gjobat e Policisë Bashkiake

Rimbushje dhe Aktivizim Ofertash

>> Vodafone

>> Telekom

>> ALBtelecom

Kredi

>> Aplikim për kredi tek IuteCredit

>> Disbursim i kredive të miratuara nga IuteCredit

>> Arkëtim i kësteve të kredive nga IuteCredit

>> Aplikim për kredi tek Union Bank

>> Këstet e kredive nga Union Bank

Pagesa Tv & Internet

>> Tring

>> Digitalb

>> Abcom

>> Digicom

>> ALBtelecom

Paketa

>> Paketa Luxury

>> Paketa Individuale

>> Ture

Së shpejti

 

Kontakt

Cel: 068 519 58 62

Tel: +355 47 20 4004

Bulevardi Blu, Kamëz - Tiranë

Follow:

© 2021 AgjensiLami. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Powered by InfinitDev