Kush jemi ne?

Saktesi & Korrektësi

Ne e duam përpikmërinë. Kjo është arsyeja pse koha e udhëtimit të secilit klient është caktuar deri në sekondën e fundit të udhëtimit.

Larmi Destinacionesh

Me ne, ju mund të arrini në çdo pikë të hartës botërore. Zgjidhni vendin tuaj dhe ne do të diskutojmë të gjitha detajet e nevojshme.

Akomodim të rehatshëm

Edhe nëse keni një buxhet të ulët, mund t’i lejoni vetes të shkoni në anën tjetër të botës dhe të jetoni në mjedisin më të rehatshëm.

Agjensi Lami ka lindur si ide në vitin 2015 për Agjensi Turistike dhe Këmbim Valutor. Pas një periudhe kohore për shkak të kërkesës së lartë që kishte tregu i zonës janë shtuar dhe shërbime të ndryshme. Shërbimet më kryesore që ne ofrojmë janë :

Këmbim Valutor, Bileta Avioni, Bileta Trageti, Bileta Autobusi.

Për të mos harruar dhe shërbimet e  Kompanive Dixhitale të cilat gjithashtu kanë një rëndesi po aq të lartë:

Digitalb, Abcom, Telekom, Vodafone , Tring, Iutecredit, Eagle Mobile, Unionnet
OSHEE, Gjobat e Makinave, Taksat dhe Tarifat e Bashkisë, Këstet e Kredive, Faturat e Ujit, etj.

Agjensi Lami ka si qëllim të ofrojë një shërbim sa më korrekt dhe të shpejt për klientët e saj.

Kontakt

Cel: 068 519 58 62

Tel: +355 47 20 4004

Bulevardi Blu, Kamëz - Tiranë

Follow:

© 2021 AgjensiLami. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Powered by InfinitDev