Wizz Air

Italia më pranë se kurrë, duke fillur nga 20
Milano,Venice,Verona,Bologna,Pisa

Këmbim Valutor

Biletari & Turizëm

Pagesa të ndryshme

Shërbimet Kryesore

Pagesa

Pagesë Gjobash, OSHEE, Union Bank, Faturat e Ujit, Rimbushje Elektronike, Pagesa TV dhe Internet

Biletari & Turizëm

Avion, Autobus, Traget

Këmbim Valutor

Zgjidhni Destinacionin
Për të tjerat mendojmë ne !

Zgjidhni Destinacionin
Për të tjerat mendojmë ne !

Last Minute Offer

Top Destinations

hungari


Duke filluar nga

19.99€

Austri

 

 

 

 

Duke filluar nga

19.99€

ITALI

 

 

 

 

Duke filluar nga 

19.99€

Angli

 

 

 

 

Duke filluar nga

35.29€

GJERMANI

 

 

 

 

Duke filluar nga

19.99€

Kontakt

Cel: 068 519 58 62

Tel: +355 47 20 4004

Bulevardi Blu, Kamëz - Tiranë

Follow:

© 2019 AgjensiLami. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Powered by InfinitDev